فواید گلسیرین برای پوست وموی سر

نوشته شده توسط مدیر سایت در تاریخ: 1396/02/11

 

 گلیسیرین از اجزاء تشکیل دهنده بسیاری از شامپوها، کرم ها ، لوسیون های مرطوب کننده و انواع صابون ها و … محسوب می شود.اما چرا در ساخت این محصولات ، تا این حد محبوب و مورد توجه قرار گرفته است؟

رطوبت ،عامل اصلی حفظ نرمی و شفافیت پوست و مو بوده و گلیسیرین یکی از بهترین جاذب های رطوبت در طبیعت به شمار می آید.به علت همین ویژگی  خاص رطوبت پذیری ، از آن به عنوان ماده ای بسیار عالی در کرمها و دیگر محصولات آرایشی و بهداشتی بهره می برند.
ویژگی های گلیسیرین
گلیسیرین مایعی غلیظ ، شفاف و شیرین مزه است که نقطه جوش بالایی داشته و در سرمای زیاد ،به صورت خمیری چسبناک یخ می زند.به علاوه به راحتی در آب و الکل حل شده و قابلیت ترکیب با مواد بسیاری را دارد.
اگر گلیسیرین را در ظرفی درباز قرار دهید ،به مرور ،آب را از محیط اطراف خود جذب کرده و پس مدتی ،مقدار قابل توجهی آب در آن جمع می شود.
این روغن از فرایند ساخت صابون به دست آمده و گلیسیرین گیاهی هم از روغن گیاهی گرفته می شود که برای مرطوب کردن پوست، بسیار مفید و موثر خواهد بود.
مزایا و فواید گلیسیرین
علاوه برقابلیت بازگرداندن رطوبت کافی به پوست و موی سر و پوست خشک بدن، گلیسیرین برای رشد موها نیز مورد استفاده قرار گرفته و برای موهای خشک و شکننده بسیار مفید خواهد بود.چنانچه پوست سر شما ،شدیدا خشک و پوسته پوسته شده است،ماساژ گلیسیرین ، تا حد زیادی این خارش و تحریک را کاهش خواهد داد.
اما کسانی که موهایی چرب یا نرمال دارند ، ازاین اینکار اجتناب نموده و در عوض ،از محصولاتی که حاوی میوه مغذی آواکادو روغن جوجوبا هستند ،استفاده کنند.
جدا از خاصیت مرطوب کنندگی ،گلیسیرین برای تقویت موها بسیار مفید بوده  و ازشکنندگی و دوشاخه شدن آنها به نحو موثری جلوگیری شده و ترکیب آن با دیگرروغن های مفید،آب و عسل و …موجب سلامت پوست و موی سر خواهد شد.
در ضمن گلیسیرین را می توان با آب ،آلوئه ورا ، روغن هایی مثل اسطوخودوس ،رزماری  و مقدار کمی نرم کننده ترکیب کرده و آن رادر ظرف اسپری ریخته،  فریزکنید و ۳-۲ روز در هفته برای پوست و موی سر از آن استفاده نمایید.پوست و موی سر را با این محلول ماساژ داده و اجازه دهید دو دقیقه روی موهای مرطوب بماند ،بعد موها را بشویید.
همچنین استفاده  مرتب از مخلوط گلیسیرین با آب ، موجب رشد موهای جدید، البته با بافتی بهتر از گذشته می شود.در بسیاری از محصولات تجاری، این روغن به عنوان یکی از اجزاء اولیه تشکیل دهنده آنها محسوب شده و موها را مرطوب می سازد.
هشدار
توجه به این نکته ضروری است که اگر در محیط بسیار خشکی هستید، از گلیسیرین استفاده نکنید،چرا که با جذب رطوبت از پوست و مو،باعث خشکی بیشتر سر و حتی گاهی تاول های پوستی می شود.به هر حال چنانچه میل دارید در چنین هوایی از گلیسیرین استفاده کنید، می توانید آن را با روغن جوجوبا ترکیب کرده و بعد آنرا روی پوست و موی سر بمالید.
همچنین اگر مرتبا در هوای خشک از گلیسیرین استفاده می کنید،برای حفظ رطوبت بیشتر پوست ومو، آنرا حتما با آب مخلوط کنید.

نظرات کاربران


نام شما  
ایمیل
نظر شما  
متن امنیتی